O Istarskim supermarketima

Brand "IS"- Istarski Supermarketi d.o.o. nastao je dugogodišnjim razvojem i ulaganjem u širenje maloprodajnih trgovina robe široke potrošnje. Osnovna djelatnost je trgovina pretežno prehrambenim artiklima. Rast i razvoj Istarskih supermarketa je umjeren, ali kontinuiran i stabilan s velikim naglaskom na kvalitetu proizvoda, kvalitetu usluge i najoptimalniji odnos visoke kvalitete-vrhunske usluge-umjerene cijene.

Pored stalnog širenja na tržište sa novim prodajnim objektima početkom 2015. godine tvrtka „Istarski supermarketi“ d.o.o. preuzela je poslovanje tvrtke Diona (regija Istra i Rijeka) i time značajno povećala svoju prodajnu mrežu na tržištu. Realizacija uključivanja stabilnog poslovanja tvrtke Diona u sustav Istarskih supermarketa provedena je izuzetno brzo, a posebno smo zadovoljni činjenicom da su svi zaposlenici zadržali svoja radna mjesta i nastavili raditi bez prekida.

Danas u Istri i Rijeci imamo 110 trgovina, koje se sastoje od 61 cjelogodišnjih trgovina, te 48 sezonskih trgovina, a trenutno u Istarskim supermarketima radi cca 700 djelatnika.

U planu nam je postati regionalni lider u maloprodaji kao trgovina iz susjedstva u kojoj ćemo moći pružiti kupcu najbolju uslugu i široki asortiman kvalitetnih proizvoda. Naš asortiman čini na tisuće raznovrsnih proizvoda kojeg prilagođavamo ovisno o lokaciji trgovine i zahtjevima kupaca.

Veliku pažnju pridajemo proizvodima Hrvatske proizvodnje i malim Istarskim proizvođačima. Na taj način vodimo računa da naši kupci dobiju najkvalitetnije domaće proizvode, a time uvelike potičemo i domaću proizvodnju.

U želji da svaki dan kupcima ponudimo kvalitetno domaće svježe meso i mesne prerađevine početkom 2015 godine pokrenuli smo vlastitu preradu mesa. Meso je vrhunske kvalitete, isključivo hrvatskih farmi, a pomnim odabirom recepture, kvalitetnih sirovina i uzgajivača s najvišim standardima nastaju mesne prerađevine najfinijeg okusa.

Zahvaljujemo vam se na dosadašnjoj vjernosti i nadamo se da ćemo i dalje opravdavati Vaše povjerenje.

Vaši, Istarski Supermarketi!

Pravni podaci tvrtke

Pronađite Vama najbližu trgovinu odabirom s liste.